Castellano Català
H o m e

La Dieta Proteinada Natural "ProNat"El programa que permet assolir el normopes de manera segura i efectiva amb control de dietista-nutricionista

El excès de pes i la obesitat s'han convertit en un dels principals problemes de salut ja que afavoreixen l’aparició de diferents malaties associades.

El tractament de la obesitat y del excès de pes s'ha de plantejar desde diferentes perspectives ja que, a mes de la pèrdua de pes, es necessari adoptar un cambi d'hábits i estil de vida més sa per a garantitzar que el pes perdut es mantingui a llarg plaç .La Dieta ProNat

La dieta "ProNat" consisteix en seguir unas pautes alimentarias marcades por un dietista-nutricionista titulat utilitzant aliments naturals, del dia a dia, sense necessitat de comprar preparats alimenticis per a obtenir bons resultats. Alimentar-se de forma natural, controlant l'aport proteïc i l'índex glucèmic dels aliments, es fonamental per garantitzar un bon control de pes i conseguir un óptim estat de salut. Una dieta facil de realitzar, sense pasar gana i amb tota la garantia d'èxit; avalada pels professionals de la salut.

La dieta ProNat es Un programa personalitzat per a la pèrdua de pes que només pot ser recomanat per dietistas-nutricionistas titulats.


 

Polymita Technologies