Castellano Català
H o m e

Habitua’t

Objectiu: Tractar problemes nutricionals en adults en diferents situacions patològiques (Hipertensió arterial, Aterosclerosis, Colesterol, Síndrome metabòlic, Diabetes Mellitus (I i II), Sobrepés, Obesitat,…..), aplicant en cada cas la dieta personalitzada més adient que garantitzi l’exit del tractament.

HabitSpecial

Objectiu: Donar resposta a la necessitat d’alguns pacients que han de realitzar dietes personalitzades segons la seva situació fisiològica  especial (gestació i lactància, menopausia, nutrició geriàtrica) o segons els seus requeriments en situacions especials (nutrició esportiva, augment de pes, malnutrició...).

Al.lèrgies i intoleràncies alimentàries

hàbitSalut disposa d’un mètode de detecció d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Ofereix també el seu tractament dietètic,  amb  la finalitat de millorar els síntomes desencadenants (procesos  dermatològics,  trastorns gastrointestinals,  molèsties  neurològiques, problemes respiratoris, trastorns psicològics, dificultat per perdre pes...) i millorar la qualitat de vida del pacient afectat 

Què fem? Qui el realitza?
Perfil nutricional i antropomètric Dietista-Nutricionista
Avaluació i informe nutricional
Disseny de la dieta personalitzada
Seguiments dietètics
Polymita Technologies